Service staat Centraal

Sense Of Travel werkt een reisvoorstel uit op maat en volgens uw budget. Ik word uw persoonlijke Travel Consultant waardoor ik precies weet wat u belangrijk vindt. Sense of Travel verplaatst zich tot bij u.

Exclusieve reizen

Ervaar een uitzonderlijk verblijf met Sense Of Travel. Unieke bestemmingen en exclusieve boutique hotels!

Naadloze reizen!

Het is mijn doel om een onovertroffen service, ondersteuning en aandacht te bieden aan elk van mijn klanten. Steeds sta ik klaar om ervoor te zorgen dat uw reis zo soepel mogelijk verloopt. Zowel bij het organiseren ervan en tijdens uw verblijf.

Stipulatie & Security!

Als lid van Travel Experts geniet Sense Of Travel van de beste “voorwaarden” wereldwijd dankzij de volumedeals met hotels, touroperators, lokale agenten,… 100% zekerheid met Sense of Travel by Travel Experts als lid van garantiefonds reizen en eigen waarborgfonds.

Enthousiasme & passie!

Mijn passie voor verre bestemmingen ontvlamde al op jonge leeftijd. Beiden als essentiële elementen beschouwd om mijn kennis met mijn klanten te delen!